Over ChristineCreation

Wat mijn naam al doet vermoeden ben ik vormgever in de breedste zin. Van logo's, huisstijlen tot aan websites- en shops en fotografie.
Naast mijn werk in mijn eigen studio voer ik ook werkzaamheden uit op locatie zowel bij een drukkerij als een bedrijf gespecialiseerd in promotie producten en eindejaargeschenken. Bij vakantie, drukte of onderbezetting ben ik inzetbaar.

Ook ben ik ook actief op het gebied van (product)fotografie met name van sierteeltproducten als bloemen en planten, maar ook totaal andere soorten producten. Terugkomende op de sierteelt maak ik ook foto's van sierteeltproducten voor de beeldcentrale en de beeldbank van FloraHolland volgens de richtlijnen van FloraHolland t.b.v. het beeldveilen en het kopen op afstand. Veel bloemen worden tegenwoordig op afstand gekocht via KOA (Kopen op afstand). Hierdoor zijn inkopers niet altijd meer fysiek aanwezig op de bloemenveilingen. Bloemen worden dan via internet ingekocht op basis van foto's

Voor particuliere opdrachtgevers ontwerp ik met name "persoonlijke" uitnodigingen, trouwkaarten en geboortekaartjes, die kunnen worden voorzien van een persoonlijke touche en helemaal naar de wens van de opdrachtgever. De kaarten kunnen worden voorzien van persoonlijke foto's al dan niet gefotografeerd door ChristineCreation.

Nieuw is Blockwise. Het systeem voor het bouwen van websites. In samenwerking met Mach3builders wil ik graag deze manier van website bouwen onder de aandacht brengen. Het is eenvoudig en snel. De mogelijkheid is dat ChristineCreation voor u de website bouwt dat u zelf snel een simpel bij kunt houden.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die ChristineCreation te bieden heeft neem dan contact op.