Wie is......

Welkom bij ChristineCreation


ChristineCreation is een ontwerpbureau in het hart van het Groene Hart, gemeente Kaag & Braassem. Maart 2010 heb ik mijn bureau opgericht. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bedrijf in promotie producten, was ik toe aan verandering en waagde de stap naar zelfstandigheid.

In 1997 heb ik mijn opleiding afgerond aan het grafisch Lyceum Amsterdam. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een bedrijf in promotionele producten als vormgever/DTP-er. Door deze ervaring heb ik veel kennis vergaart in de breedste zin. Ik ontwerp niet alleen voor drukwerk maar ook voor print op producten. Daarbij komen ook nog het onderhoud van websites- en shops en een stukje fotografie bij.

Tot mijn huidige klantenkring behoren kleine en middelgrote bedrijven uit de promotionele, agrarische sector en ook andere grafische bedrijven zoals drukkers. Voor kwekers doe ik fotografie voor de centrale beeldbank. Veel bloemen worden tegenwoordig op afstand gekocht via KOA (Kopen op afstand). Hierdoor zijn inkopers niet altijd meer fysiek aanwezig op de bloemenveilingen. Bloemen worden dan via internet ingekocht op basis van foto's.

mijn-samos.eu

Maandag 9 januari is mijn nieuwe website www.mijn-samos.eu gelanceerd. klik op onderstaande link om de nieuwe site te bekijken.

Meer lezen

Deze website gaat over het prachtige Griekse eiland Samos. Kijk snel en laat je betoveren door deze parel van de Aegeïsche zee.

Blockwise

Blockwise!
Klik uw website in elkaar met Blockwise. Blockwise maakt de realisatie van je supersnelle en professionele websites bereikbaar en eenvoudig.

Meer lezen

Makkelijk als Lego
Zonder technische kennis kan iedereen nu practige websites realiseren, en eenvoudig onderhouden.
SCOOR SNELLER!

Privacywet (AVG)

Om per 25 mei aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen vind u hier onze privacy statement.

© ChristineCreation • Tel.: 06-53 48 17 88 • info@christinecreation.nl • www.christinecreation.nl

Delen